
Urządzenia i Akcesoria
Alberelli al cioccolato
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 25 min
20 pezzi
Składniki
Pasta frolla
-
100 g di zucchero
-
200 g di burro a pezzi
-
370 g di farina tipo 00
-
1 uovo
-
1 pizzico di sale
-
1 ½ cucchiaino di zucchero vanigliato
Ganache al cioccolato
-
250 g di cioccolato al latte a pezzi
-
250 g di panna (min. 30% di grassi)
Copertura
-
150 g di zucchero
-
1 albume
-
confetti di zucchero colorati
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
303.5 kcal /
1270 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
34.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Sód
30 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucinare giocando
5 Przepisów
Włochy
Włochy