
Urządzenia i Akcesoria
Alberelli al cioccolato
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 25 min
20 pezzi
Składniki
Pasta frolla
-
di zucchero100 g
-
di burro a pezzi200 g
-
di farina tipo 00370 g
-
uovo1
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero vanigliato1 ½ cucchiaino
Ganache al cioccolato
-
di cioccolato al latte a pezzi250 g
-
di panna (min. 30% di grassi)250 g
Copertura
-
di zucchero150 g
-
albume1
-
confetti di zucchero colorati
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
303.5 kcal /
1270 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
34.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Sód
30 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucinare giocando
5 Przepisów
Włochy
Włochy