Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gianduia
- 100 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 20 g di latte in polvere
-
300
g di cioccolato fondente a pezzi
lub 300 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 400 g di cioccolato al latte a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bon bon ripieni di toffee
2h 30min
Cremino ai tre cioccolati
2 Std. 25 Min
Bon bon con liquore all'arancia
2h 20min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1h 50 min.
Morettini
3 godz. 10 min
Pasta Choux
2sa
Pan di Spagna
1h 50 min.
Pasta frolla
1h 50 min.
Pasta di zucchero
1h 10 min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 godz.
Letterine segnaposto
5h 15min