![Bon bon ripieni di gianduia Bon bon ripieni di gianduia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/77BBCA76-D0DD-4DB0-B7F7-CD807A451964/Derivates/D88931C1-11DB-4B85-89DE-C6CA62E8562C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gianduia
- 100 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 20 g di latte in polvere
-
300
g di cioccolato fondente a pezzi
lub 300 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 400 g di cioccolato al latte a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta di zucchero
1h 10min
Cioccolato temperato
15 Min
Pasta Choux
2h
Glassa di zucchero
10 min
Mandorle e cacao espresso
1 Std.
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1h 20min
Bon bon con liquore all'arancia
2 Std. 20 Min
Bon bon ripieni di toffee
2h 30 min
Ventaglietti ricoperti
2h 40min
Crema tartufo
12h 20min
Cioccolato plastico
12 Std.
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1h 50min