Torta cappuccino e caramello

Torta cappuccino e caramello

2.0 4 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
12 fette

Składniki

Torte al caffè
  • di burro morbido, a pezzi + q.b. per imburrare
    220 g
  • di burro morbido, a pezzi
    220 g
  • di zucchero grezzo
    220 g
  • uova (circa 53-63 g l'una)
    4
  • di caffè americano appena fatto freddo
    50 g
  • di caramello liquido
    40 g
  • di farina bianca istantanea
    220 g
  • di lievito in polvere
    1 cucchiaino
Crema al burro al cappuccino
  • di zucchero semolato
    300 g
  • di burro morbido, a pezzi
    150 g
  • di latte
    20 g
  • di caffè americano appena fatto freddo
    95 g
  • di cacao in polvere
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 517 kcal / 2164 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...