
Urządzenia i Akcesoria
Torta cappuccino e caramello
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
12 fette
Składniki
Torte al caffè
-
di burro morbido, a pezzi + q.b. per imburrare220 g
-
di burro morbido, a pezzi220 g
-
di zucchero grezzo220 g
-
uova (circa 53-63 g l'una)4
-
di caffè americano appena fatto freddo50 g
-
di caramello liquido40 g
-
di farina bianca istantanea220 g
-
di lievito in polvere1 cucchiaino
Crema al burro al cappuccino
-
di zucchero semolato300 g
-
di burro morbido, a pezzi150 g
-
di latte20 g
-
di caffè americano appena fatto freddo95 g
-
di cacao in polvere1 cucchiaio
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
517 kcal /
2164 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte multistrato
10 Przepisów
Włochy
Włochy