Urządzenia i Akcesoria
檸檬香蒜蝦
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭6 粒
-
奶油20 克
-
草蝦 去鬚腳、開背去腸泥400 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
紅辣椒粉½ 茶匙
-
新鮮香菜 只取葉子5 枝
-
檸檬汁2 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22.5 g
Kalorie
642 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
熱炒排行榜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan