Urządzenia i Akcesoria
腐乳空心菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
豆腐乳25 克
-
水1 大匙
-
蠔油1 茶匙
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切段1 枝
-
油1 大匙
-
香油1 茶匙
-
空心菜 梗葉分開,切段(約3公分)300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.229 g
Kalorie
322 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
5.303 g
Błonnik
1.779 g
Węglowodany
4.102 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
五星級家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan