Urządzenia i Akcesoria
干燒蕃茄蝦
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
油40 克
-
草蝦 去鬚腳、開背去腸泥200 克
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 切塊30 克
-
李型番茄 切片100 克
-
番茄醬1 大匙
-
米酒10 克
-
烏醋5 克
-
白醋5 克
-
糖 調味用1 茶匙
-
蔥 切末10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22.97 g
Kalorie
1126 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
16.42 g
Błonnik
1.11 g
Węglowodany
8.73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
小館風情
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan