洋菇炒豌豆莢

洋菇炒豌豆莢

4.8 17 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 新鮮甜豌豆 去蒂頭
    150 克
  • 紅蘿蔔 切薄片
    30 克
  • 蘑菇 切片
    100 克
  • 15 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.1 g
Kalorie 246.4 kJ / 58.9 kcal
Tłuszcz 3.9 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...