洋菇炒豌豆莢
TM5 TM6

洋菇炒豌豆莢

4.8 (16 ocen)

Składniki

  • 15 克 油
  • 10 克 蒜頭 ,切片
  • 150 克 新鮮甜豌豆 ,去蒂頭
  • 30 克 紅蘿蔔 ,切薄片
  • 100 克 蘑菇 ,切片
  • 15 克 水
  • ¼ 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
246.4 kJ / 58.9 kcal
Białko
2.1 g
Węglowodany
5.4 g
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy