Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蝦米
- 1 顆 蒲瓜
- 10 克 蒜頭
- 20 克 芥花籽油
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 1374.4 kJ / 328.5 kcal
- Białko
- 11.7 g
- Węglowodany
- 23.2 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 96.8 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 2202.1 mg