蒲瓜炒蝦米

蒲瓜炒蝦米

4.4 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蝦米
    15 克
  • 蒲瓜
    1 顆
  • 蒜頭
    10 克
  • 芥花籽油
    20 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 2202.1 mg
Białko 11.7 g
Kalorie 1374.4 kJ / 328.5 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 96.8 g
Węglowodany 23.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...