滷蛋

滷蛋

4.2 14 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 顆

Składniki

  • 800 克
  • 醬油
    160 克
  • 蒜頭 略拍扁
    30 克
  • 切段(約4公分)
    40 克
  • 80 克
  • 米酒
    100 克
  • 水煮蛋 剝殼
    6 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 顆

Białko 2.5 g
Kalorie 455.1 kJ / 108.9 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...