Urządzenia i Akcesoria
滷蛋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 顆
Składniki
-
水800 克
-
醬油160 克
-
蒜頭 略拍扁30 克
-
蔥 切段(約4公分)40 克
-
糖80 克
-
米酒100 克
-
水煮蛋 剝殼6 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 顆
Białko
2.5 g
Kalorie
455.1 kJ /
108.9 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan