Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 克 水
- 160 克 醬油
- 30 克 蒜頭 ,略拍扁
- 40 克 蔥 ,切段(約4公分)
- 80 克 糖
- 100 克 米酒
- 6 顆 水煮蛋 ,剝殼
- Wartości odżywcze
- na 1 顆
- Kalorie
- 455.1 kJ / 108.9 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.3 g