Urządzenia i Akcesoria
螞蟻上樹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
豬絞肉100 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
太白粉½ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
-
蒜頭2 粒
-
紅蘿蔔 切絲60 克
-
洋蔥 切絲60 克
-
油5 克
-
蠔油20 克
-
水150 克
-
冬粉 泡軟,剪成兩段100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑芝麻5 克
-
蔥 少許,切絲
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24 g
Kalorie
1756 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
7913 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan