清蒸冬菜鱈魚
TM5 TM6

清蒸冬菜鱈魚

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 30 克 米酒
  • 30 克 味醂
  • 10 克 醬油
  • 5 克 冰糖粉
  • 300 克 鱈魚片 (約1片)
  • 5 克 冬菜
  • 10 克 薑 ,切絲
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
  • 500 克 水 (蒸煮用)
  • 10 克 蔥 ,切蔥花
  • 5 克 新鮮香菜 ,只取葉子

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
730.1 kJ / 174.6 kcal
Białko
10.2 g
Węglowodany
7.5 g
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
0.025 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy