Urządzenia i Akcesoria
香芋肉粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
油35 克
-
蝦米 泡軟,瀝乾25 克
-
乾香菇 泡軟,切片20 克
-
豬肉絲150 克
-
芋頭 切塊(約2公分)250 克
-
米酒10 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
高湯800 克
-
醬油15 克
-
短梗米120 克
-
油蔥酥10 克
-
芹菜 切末30 克
-
白胡椒粉1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25.2 g
Kalorie
2041.2 kJ /
488.3 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
67.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
3步驟料理奇蹟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan