紅燒蘿蔔肉排

紅燒蘿蔔肉排

4.2 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 枝
  • 排骨 切塊,先以熱水川燙去血水
    260 克
  • 切段
    30 克
  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 400 克
  • 日式醬油
    60 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 28.2 g
Kalorie 1533 kJ / 365 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 2.28 g
Węglowodany 18.35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...