紅燒蘿蔔肉排
TM31 TM5 TM6

紅燒蘿蔔肉排

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 1 枝 新鮮紅辣椒, 切段
  • 260 克 排骨 ,切塊,先以熱水川燙去血水
  • 30 克 蔥 ,切段
  • 150 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 400 克 水
  • 60 克 日式醬油
  • 1 大匙 清酒
  • 15 克 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1533 kJ / 365 kcal
Białko
28.2 g
Węglowodany
18.35 g
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
2.28 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy