Urządzenia i Akcesoria
紅燒蘿蔔肉排
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
排骨 切塊,先以熱水川燙去血水260 克
-
蔥 切段30 克
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)150 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)100 克
-
水400 克
-
日式醬油60 克
-
清酒1 大匙
-
糖15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
28.2 g
Kalorie
1533 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
2.28 g
Węglowodany
18.35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KONNICHIWA日本風
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan