Urządzenia i Akcesoria
魚香茄子炒豆腐
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
新鮮辣椒 (任何種類) 切段(3公分)10 克
-
蒜頭15 克
-
薑 切片10 克
-
麻辣油20 克
-
油10 克
-
豬粗絞肉250 克
-
辣豆瓣醬30 克
-
水20 克
-
油豆腐 對半切200 克
-
茄子 切塊(3公分)200 克
-
蔥 切蔥花10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.1 g
Kalorie
1192.8 kJ /
285.4 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
減醣大作戰
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan