Urządzenia i Akcesoria
Scotch Broth
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
onions quartered180 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)160 g
-
celery stalks cut in pieces (3 cm)100 g
-
160 g turnips, cut in pieces (3 cm)swede cut in pieces (3 cm)160 g
-
lamb meat diced (1 cm)500 g
-
pearl barley rinsed80 g
-
liquid vegetable stock1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried bay leaves2
-
frozen green peas100 g
-
fresh parsley leaves chopped (approx. 10-15 g)1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
435 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1350 kJ /
322.7 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Colcannon
35 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Chicken and Barley Stew
50 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Janek's Chicken Soup
2 godz.