Urządzenia i Akcesoria
Beef-Ragout with Macaroni
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 Tbsp)4 sprigs
-
carrots cut in pieces150 g
-
leeks cut in pieces150 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil40 g
-
plain flour1 Tbsp
-
dried pasta e.g. Rigatoni or macaroni400 g
-
beef mince500 g
-
tomato purée20 g
-
red wine120 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
single cream120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.8 g
Kalorie
3177 kJ /
759 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
84.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Cheeseburger Quiche
50 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Beef with Mushrooms
30 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min