Beef-Ragout with Macaroni

Beef-Ragout with Macaroni

3.2 229 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • garlic clove
    1
  • fresh rosemary leaves only (approx. 1 Tbsp)
    4 sprigs
  • carrots cut in pieces
    150 g
  • leeks cut in pieces
    150 g
  • onions quartered
    80 g
  • olive oil
    40 g
  • plain flour
    1 Tbsp
  • dried pasta e.g. Rigatoni or macaroni
    400 g
  • beef mince
    500 g
  • tomato purée
    20 g
  • red wine
    120 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • single cream
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 759 kcal / 3177 kJ
Białko 39.8 g
Tłuszcz 30.2 g
Węglowodany 84.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...