Urządzenia i Akcesoria
Curry Noodles with Pork
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut in strips (2 cm x 4 cm)300 g
-
soy sauce20 g
-
virgin sesame oil30 g
-
garlic cloves thinly sliced2
-
spring onions2
-
roasted peanuts, salted40 g
-
fresh coriander leaf10 g
-
onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
yellow pepper (approx. 180 g), cut in pieces (2 cm)1
-
coconut milk400 g
-
water100 g
-
yellow curry paste to taste1 - 2 tsp
-
1 tsp fine sea saltfish sauce1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
broccoli florets250 g
-
thick wheat noodles (e.g. instant noodles, broken into shorter pieces)120 g
-
cornflour1 tsp
-
water1 - 2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
1915 kJ /
456 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min