
Urządzenia i Akcesoria
Curry Noodles with Pork
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut in strips (2 cm x 4 cm)300 g
-
soy sauce20 g
-
virgin sesame oil30 g
-
garlic cloves thinly sliced2
-
spring onions2
-
roasted peanuts, salted40 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
yellow pepper (approx. 180 g), cut in pieces (2 cm)1
-
coconut milk400 g
-
water100 g
-
yellow curry paste to taste1 - 2 tsp
-
fish sauce1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
broccoli florets250 g
-
thick wheat noodles (e.g. instant noodles, broken into shorter pieces)120 g
-
cornflour1 tsp
-
water1 - 2 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
456 kcal /
1915 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
8 g