Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g pork tenderloin, cut in strips (2 cm x 4 cm)
- 20 g soy sauce
- 30 g virgin sesame oil
- 2 garlic cloves, thinly sliced
- 2 spring onions
- 40 g roasted peanuts, salted
- 10 g fresh coriander leaves
- 100 g onions, halved then sliced (5 mm)
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 1 yellow pepper (approx. 180 g), cut in pieces (2 cm)
- 400 g coconut milk
- 100 g water
- 1 - 2 tsp yellow curry paste, to taste
-
1
tsp fish sauce
lub 1 tsp fine sea salt - ½ tsp ground black pepper
- 250 g broccoli florets
- 120 g thick wheat noodles (e.g. instant noodles, broken into shorter pieces)
- 1 tsp cornflour
- 1 - 2 Tbsp water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1915 kJ / 456 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Sticky Chilli Beef
55 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 Std. 20 Min
Sticky Sesame Chicken
40min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 Std.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.