
Urządzenia i Akcesoria
Ham Hock Potato Bake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water for cooking potatoes
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
plain flour25 g
-
semi-skimmed milk450 g
-
garlic powder1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, thinly sliced (3-5 mm)750 g
-
tenderstem broccoli thick stems halved lengthways300 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
shredded ham hock200 g
-
boiling water500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
560 kcal /
2345 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
1370 mg