Urządzenia i Akcesoria
Ham Hock Potato Bake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water for cooking potatoes
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
plain flour25 g
-
semi-skimmed milk450 g
-
garlic powder1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, thinly sliced (3-5 mm)750 g
-
tenderstem broccoli thick stems halved lengthways300 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
diced, cooked hamshredded ham hock200 g
-
boiling water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1370 mg
Białko
33 g
Kalorie
2345 kJ /
560 kcal
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Sausage and Bacon Casserole
50min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Chicken Enchiladas
1h
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Tuna Pasta Bake
1h
Beef and Bean Enchiladas
40min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Shepherd's Pie
1h 40min