Urządzenia i Akcesoria
Brioche col tuppo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 pezzi
Składniki
-
250 g di latte + q.b.
-
10 g di miele
-
1 bustina di lievito di birra disidratato25 g di lievito di birra fresco
-
70 g zucchero
-
70 g di burro morbido a pezzi
-
1 stecca di vaniglia i semini
-
500 g di farina di forza (o manitoba)
-
1 pizzico di sale
-
1 tuorlo d'uovo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
0 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1456 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
59.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gelati e sorbetti
66 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Granita di mandorle
10 min
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10 min
Granita al pistacchio
6 godz. 30 min
Granita al cioccolato e ciliegie
10 godz. 30 min
Granita di mandorle e caffè con panna
6 godz. 20 min
Granita di gelsi
15 min
Rame di Napoli
3 godz.
Brioches
4 godz. 50 min
Granita al limone
15 min
Rosticceria siciliana
2 godz.
Cartocci e viennesi siciliani
3 godz. 15 min
Brioches siciliane
3 godz. 15 min