Urządzenia i Akcesoria
Struffoli
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
Struffoli
-
250 g di farina tipo 00
-
2 uova
-
20 g di burro
-
45 g zucchero
-
25 g di liquore all'anice
-
1 pizzico di bicarbonato di sodio
-
1 pizzico di sale
-
olio per frittura
Glassatura
-
150 g di miele millefiori
-
10 g di acqua
-
25 g zucchero
-
codette colorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porzioni
Białko
43.4 g
Kalorie
15945 kJ /
3811 kcal
Tłuszcz
228.7 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
394.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roccocò
2h
Pastiera
15h
Pastiera fiori d'arancio
12h
Struffoli di Natale
1h
Frittatine di pasta
3h 30min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Torta Babà napoletana
8h
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Pizza di scarola
3h 30min