Calzoni fritti napoletani

Calzoni fritti napoletani

4.8 62 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
15 pezzi

Składniki

Impasto
  • di acqua
    200 g
  • di latte
    100 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
  • di farina tipo 0
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di sale
    1 pizzico
Ripieno
  • di salame napoletano
    100 g
  • di pecorino
    10 g
  • di ricotta
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • olio di arachidi q.b per friggere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 341.3 kcal / 1428.1 kJ
Białko 7.9 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 26.9 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...