Calzoni fritti napoletani
TM5 TM31 TM6

Calzoni fritti napoletani

4.8 (58 ocen)

Składniki

Impasto

  • 200 g di acqua
  • 100 g di latte
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 0
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Ripieno

  • 100 g di salame napoletano
  • 10 g di pecorino
  • 300 g di ricotta
  • 1 pizzico di sale

Terminare la preparazione

  • olio di arachidi q.b per friggere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1428.1 kJ / 341.3 kcal
Białko
7.9 g
Węglowodany
26.9 g
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy