Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 ramitas de perejil fresco
- 600 g de sepia limpia en trozos
- 35 g de pan rallado
- 50 g de leche
- ¼ cucharadita de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Białko
- 13.76 g
- Węglowodany
- 2.35 g
- Tłuszcz
- 2.28 g
- Błonnik
- 0.15 g
Alternatywne przepisy
Sardinas a la sal
40 Min
Berenjenas rellenas de atún
30 Min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Hamburguesa de merluza y gambón
10 Min
Sepia al ajillo
25 Min
Chips de calabacín al parmesano
40 Min
Calamares encebollados
1 Std.
Hamburguesas de bacalao
30 Min
Hamburguesa de salmón
20 Min
Mandonguilles de abadejo
1 Std.
Caldo de pescado
45 Min
Coca de llanda
40 Min