Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 ramitas de perejil fresco
- 600 g de sepia limpia en trozos
- 35 g de pan rallado
- 50 g de leche
- ¼ cucharadita de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Białko
- 13.76 g
- Węglowodany
- 2.35 g
- Tłuszcz
- 2.28 g
- Błonnik
- 0.15 g
Alternatywne przepisy
Hamburguesa de merluza y gambón
10min
Calamares encebollados
1h
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1sa 10 dk
Berenjenas rellenas con pollo
45min
Hamburguesas de bacalao
30min
Hamburguesas de salmón y hierbas con fingers de calabacín
35min
Berenjenas rellenas de bacalao
1h
Mandonguilles de abadejo
1h
Sepia al ajillo
25min
Caldo de pescado
45min
Hamburguesa de pollo de corral
1h
Minipizzas de coliflor y queso con tomate (sin gluten)
1h