Wersje kompatybilne
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro cortado en rodajas de 1 cm
- 300 g de patatas cortadas en trozos
- 80 g de zanahoria cortada en rodajas
- 100 - 150 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) cortado en trozos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de huevas de trucha (1 tarro)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 228 kJ / 54 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 127.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vichyssoise
2h 20 min
Crema de espárragos blancos
25min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Porrusalda con calabaza
50 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Terrinas de foie trufado
74 Std.
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Crema de boletus
1h 35min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 min
Boletus confitados
30 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min