Wersje kompatybilne
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro cortado en rodajas de 1 cm
- 300 g de patatas cortadas en trozos
- 80 g de zanahoria cortada en rodajas
- 100 - 150 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) cortado en trozos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de huevas de trucha (1 tarro)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 228 kJ / 54 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 127.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cardo con carabineros
1 Std.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Porrusalda con calabaza
50min
Pochas guisadas con pato
1 Std. 10 Min
Cardo a la cerveza
25 Min
Crema de espárragos blancos
25 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Cardo con almendras
20 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Crema de boletus
1h 35 min