Wersje kompatybilne
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de agua
- ½ cucharadita de maicena
- 6 filetes de gallo (450-500 g) salpimentados
- 100 g de mantequilla
- 10 - 15 g de zumo de limón
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Białko
- 14.68 g
- Węglowodany
- 0.47 g
- Tłuszcz
- 14.99 g
- Błonnik
- 0.05 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao en salsa verde
30 Min
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Rape al vapor con salsa verde
20 dk
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 Min
Rodaballo con patatas panadera
40 dk
Gallo con salsa de pimientos
30 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 dk
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40 dk
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2h 15min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 Min