Wersje kompatybilne
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de agua
- ½ cucharadita de maicena
- 6 filetes de gallo (450-500 g) salpimentados
- 100 g de mantequilla
- 10 - 15 g de zumo de limón
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Białko
- 14.68 g
- Węglowodany
- 0.47 g
- Tłuszcz
- 14.99 g
- Błonnik
- 0.05 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Gallo con salsa de pimientos
30min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Rape al limón con anchoas
25 Min
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min
Bacalao en salsa verde
30min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Presa ibérica con torta del Casar
30min
Filetes de trucha en papillote
30min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 Min