Gratinado de bacalao y bechamel

Gratinado de bacalao y bechamel

4.2 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 raciones

Składniki

  • 20 g de perejil fresco
  • 250 g de cebolla en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva
  • 70 g de tomate triturado en conserva
  • 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado escurrido
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • ½ cucharadita de condimento de chile en polvo
  • 1000 g de leche
  • 120 g de harina
  • 50 g de mantequilla salada

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 343.3 kcal / 1435.1 kJ
Białko 15.1 g
Tłuszcz 22.8 g
Węglowodany 19.3 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...