Torta salata di cipolle bianche
TM31 TM5 TM6

Torta salata di cipolle bianche

3.2 (26 ocen)

Składniki

Impasto

  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 10 g di olio di oliva
  • 100 g di acqua + q.b.
  • 300 g di farina
  • 200 g di farina di grano duro
  • 100 g di farina di forza (manitoba)
  • 1 cucchiaino di sale

Farcia e termine della preparazione

  • 800 g di cipolle bianche in quarti (1000 g se da pulire)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 20 pomodori ciliegino in quarti
  • 20 olive nere denocciolate
  • 15 g di capperi sotto sale dissalati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1439 kJ / 344 kcal
Białko
10.2 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy