Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 300 g di cimette di broccoli a pezzi
- 2 trote iridee eviscerate (350/400 g ciascuna), lavate ed eviscerate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5021 kJ / 1200 kcal
- Białko
- 153.7 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Błonnik
- 9.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trota mimosa
35 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Filetti di trota con purea di broccoli
40min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Trota alla piemontese
1h