Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 300 g di cimette di broccoli a pezzi
- 2 trote iridee eviscerate (350/400 g ciascuna), lavate ed eviscerate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5021 kJ / 1200 kcal
- Białko
- 153.7 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Błonnik
- 9.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min.
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min.
Trota estiva
50 min.
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Trota con salsa olandese (Bimby Friend)
40 min.
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min.
Branzino al sale aromatico
55 min.
Trota alla piemontese
1h
Trota mimosa
35min