Shallot Tarte Tatin
TM6 TM5

Shallot Tarte Tatin

4.5 (11 ocen)

Składniki

Puff Pastry

  • 100 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 100 g plain flour, plus extra for dusting
  • 40 g water, ice cold
  • ¼ tsp fine sea salt

Tarte Tatin

  • 680 g round shallots, unpeeled
  • water, boiling, for soaking
  • 2 Tbsp unsalted butter
  • 1 Tbsp olive oil
  • 2 Tbsp balsamic vinegar
  • 2 Tbsp honey
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 sprigs fresh thyme leaves, plus extra for garnishing
  • 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1842 kJ / 443 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
380 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy