Urządzenia i Akcesoria
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
miso50 g
-
sugar30 g
-
mirinhoney1 Tbsp
-
sakewhite wine2 Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
sesame oil4 Tbsp
-
white fish fillets, skinless (approx. 200 g each)4
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)200 g
-
tinned chickpeas drained (approx. 500 g drained chickpeas)800 g
-
water300 g
-
salt½ tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
green beans300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1628.6 mg
Białko
46.3 g
Kalorie
2663 kJ /
636.5 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Soy Dressing
5 min
Miso Carbonara Udon
25 min
Miso fish with green beans and chickpea puree
3 godz.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Pollock and Spinach Lasagne
1 godz.
Korean Ramen with Tofu
50 min