Urządzenia i Akcesoria
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
miso50 g
-
sugar30 g
-
mirinhoney1 Tbsp
-
sakewhite wine2 Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
sesame oil4 Tbsp
-
white fish fillets, skinless (approx. 200 g each)4
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)200 g
-
tinned chickpeas drained (approx. 500 g drained chickpeas)800 g
-
water300 g
-
salt½ tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
green beans300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1628.6 mg
Białko
46.3 g
Kalorie
2663 kJ /
636.5 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 Std. 45 Min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 Std. 45 Min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30 Min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 Std.
Slow-cooked Veal Stew
2 Std. 10 Min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Salmon Filo Spiral
1 Std. 10 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min