Gnocco rustico emiliano (senza glutine)

Gnocco rustico emiliano (senza glutine)

4.5 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porzioni

Składniki

  • di lardo a cubetti
    50 g
    50 g di pancetta, a cubetti, consentita da prontuario
  • di acqua
    400 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito di birra fresco
    25 g
    1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario
  • di farina di riso consentita da prontuario
    200 g
  • di farina senza glutine per pizza o pasta
    300 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 414 kcal / 1732 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 14.9 g
Węglowodany 68.3 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...