Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cestini
- 200 g di farina di grano duro, Senatore Cappelli
- 100 g di burro, senza lattosio
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 70 g di zucchina a pezzi
- 180 g di carote a pezzi
- 60 g di cipolla a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di provola affumicata, a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta brisée
10 分钟
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Cordon bleu al grano saraceno
35min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 分钟
Baci di dama salati al formaggio
1h
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Bignè al salmone
1sa 50 dk
Muffin salati Sbrinz e verdure
35min