Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cestini
- 200 g di farina di grano duro, Senatore Cappelli
- 100 g di burro, senza lattosio
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 70 g di zucchina a pezzi
- 180 g di carote a pezzi
- 60 g di cipolla a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di provola affumicata, a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta brisée
10 Min
Biscottini sandwich salati
1 Std. 30 Min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Fiocchi di cacao
49h 30 min
Canapè frittatine di verdura
35 Min
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.
Tartellette alle cipolle caramellate
1 Std.
Crostata di fiori e zucchine
1 Std. 35 Min