Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di farina tipo 00
- 100 g di farina manitoba
- 70 - 90 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di mandorle tostate non salate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1696.5 kJ / 405.5 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 58.5 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto radicchio e noci
10min
Brioches
4h 50min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Pesto di nocciole
10min
Pane alle olive
2h 20min
Pesto alle erbe aromatiche
10min
Girelle con pesto di noci
50min
Biscottini sandwich salati
1h 30min
Pagnotta ripiena con crema ai formaggi
1h 20min
Croissant integrale con mousse al salmone
5h 30min
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min
Bottoncini al latte semidolci
5 godz. 10 min