Cheesecake al tonno e alici con peperoni

Cheesecake al tonno e alici con peperoni

4.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz.
8 porzioni

Składniki

Base
  • 160 g di taralli secchi al peperoncino
  • 80 g di burro morbido a pezzi
Crema
  • 100 g di latte intero
    100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 3 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 250 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
  • 100 g di peperoni sott'olio a filetti, sgocciolati
  • 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 339 kcal / 1418 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 28.4 g
Węglowodany 12.2 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...