Cheesecake cotta alle mele

Cheesecake cotta alle mele

4.6 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
14 porzioni

Składniki

Base
  • 180 g di biscotti tipo digestive
  • 30 g di zucchero grezzo di canna
  • 100 g di burro morbido, a pezzi
Crema
  • 400 g di formaggio fresco spalmabile
  • 150 g di mascarpone
  • 100 g di zucchero grezzo di canna
  • 2 uova
  • 1 bustina di vaniglia in polvere
  • 5 g di succo di limone spremuto fresco
Copertura
  • 150 g di mele a fettine
  • 2 cucchiai di farina
  • 50 g di zucchero
  • 25 g di zucchero grezzo di canna
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 60 g di gocce di cioccolato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 337 kcal / 1410 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 23.1 g
Węglowodany 28.2 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...