Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di peperoni di colori diversi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 500 g di cipolline
- 500 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 500 g di pomodori verdi, privati dei semi e a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di sale
- 250 g di olio di semi di mais
- 250 g di aceto di vino bianco
- 125 g di zucchero
- 125 g di concentrato di pomodoro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Funghetti sott'olio
721 Std.
Verdure miste in agrodolce
25hod. 40min
Marmellata di pomodori verdi
25 Std. 10 Min
Salsa della nonna
3h 30min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Confettura ai frutti di bosco e tropicali
1 godz. 5 min
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Zucchine piccanti
55 min
Mostarda
36h 40min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min