Brown Bread Ice Cream with Raspberries

Brown Bread Ice Cream with Raspberries

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz. 40 min
8 portions

Składniki

  • whole milk
    660 g
  • double cream
    220 g
  • sugar
    175 g
  • egg yolks from large eggs
    4
  • wholemeal bread crusts removed
    75 g
  • raspberries fresh or frozen, for serving
    125 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 338 kcal / 1415 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 20.5 g
Węglowodany 32.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...