Urządzenia i Akcesoria
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
whole milk660 g
-
double cream220 g
-
sugar175 g
-
egg yolks from large eggs4
-
wholemeal bread crusts removed75 g
-
raspberries fresh or frozen, for serving125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.3 g
Kalorie
1415 kJ /
338 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
32.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apricot and Nut Stuffing
45 min
Vanilla Custard
15 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Chocolate Sauce
5 min
Irish Soda Bread
45 min
Yorkshire Pudding
1 godz.
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 godz. 10 min
Chocolate Fondants
40 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min