
Urządzenia i Akcesoria
Pappardelle di ceci alle cozze (senza glutine)
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porzioni
Składniki
Pappardelle
-
150 g di farina di ceci consentita da prontuario
-
150 g di farina senza glutine + q.b.
-
3 uova medie
-
1 cucchiaio di olio extravergine di oliva (opcjonalnie)
Condimento
-
1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
1000 g di cozze fresche, pulite
-
500 g di acqua
-
1 spicchio di aglio
-
1 peperoncino secco piccante
-
40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
40 g di vino bianco secco
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
537 kcal /
2247 kJ
Białko
24.8 g
Tłuszcz
26.5 g
Węglowodany
53.3 g
Błonnik
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy