Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di prosciutto cotto (1 fetta spessa) a pezzi
- 150 g di Emmental a pezzi (3 cm)
- 100 g di burro a pezzi
- 400 g di prosciutto cotto a fette
- 300 g di latte intero
- 3 uova (da 60 g circa)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1000 g di acqua
- 400 g di pasta fresca all'uovo tipo tagliatelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2863 kJ / 684 kcal
- Białko
- 34.3 g
- Węglowodany
- 43.2 g
- Tłuszcz
- 42.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fagotto napoletano
2h 15min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
A ‘ngornata
2 Std. 20 Min
Mini soufflé
1 Std. 15 Min
Sformato di pane saporito
1 Std. 10 Min
Carne di manzo speziata (Boboti)
1 Std. 15 Min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 Std.
Pagnotta ripiena con crema ai formaggi
1 Std. 20 Min
Bomboloni salati
3h 20min
Torta degli auguri
1 Std. 35 Min
Insalata capricciosa di carne
15 Min
Charlotte al pandoro e spumante
4 Std. 50 Min