Rotolo di pollo e pancetta alla fontina

Rotolo di pollo e pancetta alla fontina

4.2 26 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di petto di pollo (4 fette)
  • 12 - 20 fettine di pancetta tesa di maiale (in base alla dimensione dei rotoli)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 scalogno a pezzi
  • 150 g di carne trita mista (manzo e maiale)
  • 1 uovo
  • 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
  • 1 rametto di rosmarino gli aghi lavati e asciugati
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1 pizzico di sale
  • 12 - 20 fette di Fontina
  • 800 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 531 kcal / 2222 kJ
Białko 58 g
Tłuszcz 32.9 g
Węglowodany 0.7 g
Błonnik 187.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...