![Pollo, pancetta e olive Pollo, pancetta e olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0C466D81-1463-46B9-B4B4-C03BD62BC0F2/Derivates/D07662CA-2FE6-48FC-ACE9-385C0459844B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipollotto in quarti
- 70 g di gambi di sedano a tocchetti (1 cm)
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 70 g di zucchine a rondelle (5 mm)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pancetta di maiale a strisce (2 cm)
- 600 g di sovracosce di pollo senza pelle
- 60 g di vino bianco secco
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 olive denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1736 kJ / 415 kcal
- Białko
- 33.4 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 29.1 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Stufato di vitello
1 Std.
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Vitello alla pizzaiola
35 Min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min