Pollo, pancetta e olive

Pollo, pancetta e olive

3.3 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di cipollotto in quarti
  • 70 g di gambi di sedano a tocchetti (1 cm)
  • 100 g di carote pelate e a rondelle (5 mm)
  • 70 g di zucchine a rondelle (5 mm)
  • 35 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di pancetta di maiale a strisce (2 cm)
  • 600 g di sovracosce di pollo senza pelle
  • 60 g di vino bianco secco
  • 250 g di pomodori ciliegino a metà
  • 20 olive denocciolate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 33.4 g
Kalorie 1736 kJ / 415 kcal
Tłuszcz 29.1 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...