Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia

Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia

4.1 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 30 g di cipolla
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di salsiccia spellata e a pezzi
  • 200 g di radicchio trevisano a listarelle
  • 250 g di brodo vegetale
  • 500 g di pasta tipo farfalle
  • 100 g di Fontina a cubetti (1 cm)
  • 30 - 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 537 kcal / 2246.7 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 67.5 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...