
Urządzenia i Akcesoria
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni
Składniki
-
30 g di cipolla
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di salsiccia spellata e a pezzi
-
200 g di radicchio trevisano a listarelle
-
250 g di brodo vegetale
-
500 g di pasta tipo farfalle
-
100 g di Fontina a cubetti (1 cm)
-
30 - 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
537 kcal /
2246.7 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
67.5 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oggi...radicchio
5 Przepisów
Włochy
Włochy