Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1000 g di filetto di manzo
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di acqua
- 4 patate grosse, pelate e a pezzi (3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 10 g di farina
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 250 g di latte
- 80 g di speck a fettine
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di funghi finferli freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio foglie di prezzemolo fresche tritate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2238 kJ / 535 kcal
- Białko
- 46.2 g
- Węglowodany
- 28.4 g
- Tłuszcz
- 27.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cotechino alla Wellington
6 Std.
Paella
1 godz. 50 min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1h 30min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40min
Cotechino in crema di lenticchie
50min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Manzo alla Stroganoff
1h
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10 min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 godz. 45 min
Arrosto ripieno agli spinaci
1h 30min
Stelline ripiene di carne con mandorle e nocciole
2h