
Urządzenia i Akcesoria
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
water1000 g
-
olive oil60 g
-
dried pappardelle pasta200 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred½
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
fresh sage leaves10
-
pancetta cut into pieces90 g
-
pine nuts40 g
-
fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
968.6 kcal /
4052.4 kJ
Białko
21.9 g
Tłuszcz
62.8 g
Węglowodany
80.3 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Sód
384.5 mg