Urządzenia i Akcesoria
Café de Paris butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
185 g
Składniki
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillet2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 185 g
Sód
750.8 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Tłuszcz
106.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
67.1 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herbed lavosh
55 min
Thai watermelon salad
50 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Asian master stock
1 godz. 45 min
Bloody Maria
2 godz. 45 min
Cherry margarita
25 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min