Urządzenia i Akcesoria
Egg and Onion
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
medium eggs6
-
spring onions cut in pieces (approx. 1 cm)40 g
-
mayonnaise to taste60 - 80 g
-
fresh chives finely chopped5 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
531.1 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
991 kJ /
236.9 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20 min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13 godz. 10 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Pad Thai
45 min
BBQ Seasoning
Brak ocen
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Steamed Chocolate Flan Cake
7 godz.