Urządzenia i Akcesoria
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
Emmental cheese cut in pieces40 g
-
large egg1
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour20 g
-
milk40 g
-
shallot halved1
-
unsalted butter15 g
-
fresh baby spinach100 g
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
-
100 g cherry tomatoes, halvedtomatoes quartered100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
2175 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Pink Smoothie
10 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Beginner's Fruity Green Smoothie
10 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Porridge with Fresh Fruit
10 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Orange Smoothie
5 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Blackberry and Raspberry Vodka Tonic
10 min
Energising Smoothie
5 min
Orange, Mango and Apple Green Smoothie
10 min