Urządzenia i Akcesoria
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
Emmental cheese cut in pieces40 g
-
large egg1
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour20 g
-
milk40 g
-
shallot halved1
-
unsalted butter15 g
-
fresh baby spinach100 g
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
-
100 g cherry tomatoes, halvedtomatoes quartered100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
2175 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Omelette Sticks
30 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Carrot and Pineapple Smoothie
10 min
Low Carb Breakfast Frittata
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min