Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla Checca
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Olivenöl70 g
-
Knoblauchzehe geviertelt1
-
600 g gehackte Tomaten, aus der DoseRispentomaten oder San-Marzano, in Würfeln (1-2 cm)600 g
-
Salz30 g
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Wasser1500 g
-
Spaghetti (Kochzeit ca. 11 Minuten)450 g
-
100 g Tilsiter, junger Bergkäse oder Mozzarella, in WürfelnCaciotta in Würfeln100 g
-
Mozzarella in Würfeln200 g
-
Basilikum, frisch Blätter abgezupft, grob zerhackt oder zerzupft1 Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1897.9 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
2724.3 kJ /
651 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eifach. Feini. Pasta.
5 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti alla Nerano
30 min
Mediterrane Gemüsepfanne
30 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Caprese-Omelette
30 min
Fruchteis
5 min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Chili con carne
45 min
Steinpilz-Risotto
45 min
Erdbeer-Dessert Ruck-Zuck
10 min
Gedämpfte Pesto-Rollen
1 godz. 15 min
Tomaten-Champignon-Spaghetti
25 min
One-Pot-Pasta mit Poulet und Brokkoli
30 min