Urządzenia i Akcesoria
Tortelloni mit Haselnuss-Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Haselnüsse geröstet60 g
-
Basilikum, frisch Blätter abgezupft (ca. 20 g)1 Bund
-
Parmesan in Stücken (2-3 cm)60 g
-
Knoblauchzehen2
-
Salz½ TL
-
Olivenöl120 g
-
Wasser1500 g
-
Salz1 TL
-
Tortelloni, frisch750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16.4 g
Kalorie
2555.6 kJ /
610.8 kcal
Tłuszcz
50.5 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Poulet in cremiger Senfsauce
40 min
Karibische Wraps
50 min
One-Pot-Gnocchi
40 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Reis mit Lachs und Champignons
30 min
Blätterteig-Rüebli
1 godz.
Spaghetti alla carbonara
30 min
One-pot Tomaten-Knoblauch Pasta mit Muscheln
20 min
One-Pot-Pasta mit Poulet und Brokkoli
30 min
Caprese-Omelette
30 min
Lauwarme Schoggi-Küchlein aus dem Egg poacher
50 min
Erlebniskochen Schnelles Zwirbelbrot
40 min