Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 Portionen
Składniki
-
Petersilie, frisch (opcjonalnie) gewaschene und getrocknete Blätter1 Bund
-
Knoblauchzehen3
-
roter Chili, alle Sorten1
-
Olivenöl, nativ70 g
-
Wasser620 g
-
Salz1 - 1 ½ TL
-
Spaghetti (Kochzeit 9-10 Minuten)320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
987 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
2562.6 kJ /
612.5 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
One-Pot-Gnocchi
40 min
Veganes Mango-Kokos Softeis
10 min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min
Reis mit Lachs und Champignons
30 min
Spaghetti
15 min
Ravioli Cinque Pi
20 min
Chili con carne
45 min
Tomaten-Champignon-Spaghetti
25 min
Tomaten-Champignon-Pasta
25 min
Tortelloni mit Haselnuss-Pesto
20 min
Erlebniskochen Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Erlebniskochen Schnelles Zwirbelbrot
40 min