Spaghetti aglio, olio e peperoncino

4.3 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 Portionen

Składniki

  • Petersilie, frisch (opcjonalnie) gewaschene und getrocknete Blätter
    1 Bund
  • Knoblauchzehen
    3
  • roter Chili, alle Sorten
    1
  • Olivenöl, nativ
    70 g
  • Wasser
    620 g
  • Salz
    1 - 1 ½ TL
  • Spaghetti (Kochzeit 9-10 Minuten)
    320 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 987 mg
Białko 14.3 g
Kalorie 2562.6 kJ / 612.5 kcal
Tłuszcz 24.8 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 82 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...