Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portion
Składniki
-
Petersilie, frisch (opcjonalnie) gewaschene und getrocknete Blätter1 Bund
-
Knoblauchzehen3
-
roter Chili, alle Sorten1
-
Olivenöl, nativ70 g
-
Wasser620 g
-
Salz1 - 1 ½ TL
-
Spaghetti (Kochzeit 9-10 Minuten)320 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
459.4 kcal /
1921.9 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
61.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
740.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choche wiä no niä.
204 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria