Urządzenia i Akcesoria
Chicago deep dish-pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 porties
Składniki
Taart
-
bloem, type 00240 g
-
water120 g
-
1 tl gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
extra vergine olijfolie plus een extra hoeveelheid voor het invetten30 gram
-
zout½ tl
Vulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
mozzarella hard, in stukken gesneden350 g
-
ui doormidden gesneden40 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie15 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
suiker½ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
basilicum, gedroogd1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
paprika, zoet1 theelepel
-
salami pepperoni, in dunne plakjes80 g
-
bloem om te bestuiven
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1594.5 mg
Białko
34.8 g
Kalorie
3017.5 kJ /
721.2 kcal
Tłuszcz
40.1 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
55.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza 2.0
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Brak ocen
Crème brûlée op Portugese wijze
Brak ocen
Dadel- en Haverdrank
20 min
Vanille Yoghurt
Brak ocen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Brak ocen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 min
Naan (Hindoe brood)
2 godz.
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Brak ocen
Pompoen baba ganoush
35 min
Spookachtige snacks
1 godz. 15 min
Kracht Muesli
25 min